Inspelning Göteborg

Inspelning Göteborg

Studio Aktörspodden

Nu har ni redan säkert hört nyheten att Aktörspodden flyttar permanent till Hotel Flora och Workspace Flora. Detta är efter samtal mellan partnerna att vi anser det gynnar oss båda att Aktörspodden finns centralt i Göteborg.

Från Aktörspodden´s  sida så är det positivt och attraktivt att finnas mitt i hjärtat av Göteborg. Då gäster reser för att vara med från hela Sverige och då är det inte mer än rätt att man kan vara på ett ställe där det erbjuds övernattning. Även om man finns i Göteborg så är Workspace ett mobilt kontor och där allting finns som t.ex kaffe, bulle och internet vilket bara stämmer så bra överens.

Inspelningar fortsätter nu men har legat nere i runt en månad p.g.a varit många inspelningar i många veckor tillbaka. Det har släpps avsnitt i 10 veckor i sträck vilket gjorde att Aktörspodden behövde lite andrum och lite research över vilka människor som skulle få vara med i avsnitt.

Vi tackar såklart stort att ni lyssnar på Aktörspodden och missa inte att följa oss i podcast apparna, ni kanske inte tror det spelar så stor roll men det gör det. Det spelar all roll så gör det bara //Johan ”Moderjohan” Mårtensson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sju − fem =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.