Johan Mårtensson #1

Johan Mårtensson podcast

Första avsnittet hos Aktörspodden handlar om Johan Mårtensson. Podcasten tar sin början 2018-02-24 och börjar med att förklara vem det är som kommer intervjua i podcasten. Johan har bakgrund som entreprenör och drivit sitt eget bolag i många år, J2 Elteknik AB.

Han har sedan dess även öppnat upp andra företag. Han är mest känd ifrån sin facebook och sin filmer.

Det är en livsstil

Att driva eget är en livsstil och det är nya utmaningar varje dag. Johan driver tre olika företag där J2 Elteknik AB är hans största och mest framgångsrika. Han har ett brett kontaktnät och tänkte att istället för att driva allting genom sin facebook sida så skulle en podcast vara ett bra komplement.

Målet att vara företagare har alltid funnits där hela tiden. Målet att öppna sitt företag var en av hans stora mål i livet. Han startade eget 2009 och har i år drivit företag i 10år.

Att marknadsföra sig eller ännu svårare att branda sig är inget som är enkelt och kostar väldigt mycket pengar. Att kunna erbjuda små företag eller människor som inte annars hade kunnat göra det är en sak som driver Johan. Att göra gott, att ge tips till lyssnarna. Att ge MERVÄRDE till alla.

Johan Mårtensson

Starten

Johan började med att dela ut tidningen GT i den lilla orten Gråbo som är del av Lerums Kommun. Det var hans första åtagande inom försäljning men det kommer inte bli den sista.

Podcasten handlar om entreprenörskap, nytänkande och historian bakom ”Moderjohan”. Hans filmer har gått viralt och den mest visade på Facebook har över 325.000 visningar där han går igenom företagsekonomi. Johan Mårtensson har blivit en person som försöker göra gott och informera hur det är att vara företagare och vilka svårigheter det finns med att vara egen.

Såklart kan in lyssna på podcasten

Itunes: Johan Mårtensson

Spotify: Johan Mårtensson

Podbean: Johan Mårtensson

Soundcloud: Johan Mårtensson

Acast: Johan Mårtensson

Player.fm: Johan Mårtensson

Vill du stötta Aktörspodden gör det genom Patreon

https://www.patreon.com/aktorspodden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

7 + nitton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.