Flytt av studio Aktörspodden

Flytt av studion

Aktörspodden har varit i samtal och diskussioner med Hotel Flora & Workspace  för att hitta ett avtal för att kunna göra sina inspelningar från centrala Göteborg istället för Partille där studion ligger just nu.

Från Aktörspodden´s synvinkel handlar det om att finns tillgängliga för dom som reser för att vara med i podcasten. Det är svårare och svårare när det är fler och fler som kommer från hela Sverige för att deltaga.

Hotel Flora och deras VD förslog att varför inte en man kunde ge möjligheten för alla som ville att komma och titta på inspelningarna. Att göra sändningarna mer personliga med en live publik, från Aktörspodden´s sida så var detta ett jättebra förslag.

Att inte bara erbjuda en ”vanlig” podcast. Det är ett innovativt sätt för att få människor att vara inblandade och stärka podden och dess nätverk, Johan Mårtensson

Därför har vi startat ett evenemang på Facebook där man kan sätta upp sig på listan, givetvis får man komma även om man inte satt sitt namn där. Meningen är att podcasten kommer börjas spela in 15:00 vecka 2 2019 och sedan blir det nätverksmöte.

Den inbjudna gästen är Joanna Wever från Rexel Group AB/Storel 

Att kunna vara med och nätverka med Aktörspodden men även alla duktiga och kompetenta personerna som kommer och tittar. Vi vet inte i dagens läge hur många som kommer, men vi hoppas såklart att det är många som tar tillfället i akt och kommer och skrattar lite åt våra felsägningar. Det är tyvärr mer än vad man tror 🙂

Studion är inte permanent flyttad, detta gäller enbart vecka 2 och fortsättning följer….

Glöm nu inte att ha en kanon jul och ett gött nytt! //Johan ”Moderjohan” Mårtensson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton − fyra =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.