Om oss

Aktörspodden

 

Skapades 2017 och första avsnittet spelades in i  Februari 2018 av Johan “Moderjohan” Mårtensson. Vad var meningen med att skapa en podcast angående företagande? Efterfrågan om kunskap och utbyte av erfarenhet inom företagande har visat sig vara stor. Detta fick Johan erfara genom sin Facebook där han gjorde filmer som fick många visningar och kommentarer.

En vision växte fram att kunna erbjuda lyssnaren duktiga företagare och människor från näringslivet i Sverige. Podcasten har idag vuxit sig till att vara med i topplistan av Spotify´s näringsliv på en permanent basis.

 

 

Vilka människor är det som arbetar med Aktörspodden?

Programledare: Johan “Moderjohan” Mårtensson – info@moderjohan.se

Entreprenör och bloggare på sin egen domän och Facebook. Driver J2 Elteknik AB bland annat och arbetar med Aktörspodden vid sidan av sina egna verksamheter. 

Ambassadör: Tomas Rindesparr – Tomas@rindesparr.se

Kan bjuda in deltagare till programmet och hanterar planeringen. 

Original Ambassadör: Christer Eriksson

Vad innebär dom olika rollerna inom Aktörspodden?

Programledaren är den som intervjuar dom besökande parterna. Det är frontfiguren som visas utåt för podcasten.

Ambassadören promotar Aktörspodden genom sitt egna nätverk. Det är allting från att dela avsnitten som det är att vara med i strategiska onlinemöten för att förbättra podcasten. Som ambassadör kan man även påverka vilka som intervjuas.

Original Ambassadör är människor som dels stödjer kanalen genom Patreon men även är med i Aktörspodden backstage. Har möjligheten att föreslå frågor som kommer ställas till besökande gäster men även föreslå möjliga deltagare.

Är du intresserad att vara inblandad bakom avsnitten hos Aktörspodden? Du kan antigen maila in till info@aktorspodden.se